Totalul afișărilor de pagină

duminică, 27 aprilie 2014

Drama copilotului de cursa scurta !

Ce poate fi mai trist decat sa fi copilot toata viata. Cand toata lumea stie ca in ziua de azi conteaza doar locul intai. Si atat!
Am rememorat o poveste despre viata unui copilot care vrea si el sa ajunga pilot si nu o sa apuce niciodata.
Personajul despre care o sa va povestesc ar trebui sa fie emblema tanarului politician roman. Este, dar nu intr-un sens pozitiv. A iubit Dreptul, dar a ajuns sa slujeasca Stangul. Tinerel fiind a ajuns in gratiile unui rafinat corupt. Si a fost uns sef al corpului de control al PM. Un fel de copilot in pedepsirea adversarilor politici. Pregatirea de procuror l-a ajutat sa demoleze multe vieti. Ciudat este faptul ca daca stai sa te gandesti si procurorul este tot un fel de copilot. Adevaratul pilot este judecatorul. A prins dragoste de masini. Si a fost primit si el in masina unui pilot, cu titlul de copilot. Adica cineva care sa echilibreze masina in curbe. Si tare mult i-a placut sa fie copilot. Acum cateva zile a zburat cu un avion F16. A fost entuziasmat. A declarat ca viseaza sa faca lucrul asta cat mai des. Adica sa fie copilot pe un avion de vantoare. COPILOT!
Acum la cererea maselor populare vrea sa candideze la Presedintie! Si va candida. Si va pierde. La putin timp dupa asta in cadrul unui congres extraordinar al partidului va fi mazilit. Si un baronet cu mustata il va detrona.
Asa este viata.
Din pacate sau te nasti pilot sau te nasti copilot.
Intreaba-l si tu pe comandorul de nava! Cum este sa fi pilot cu adevarat?
O intrebare la care nu vei gasi raspunsul niciodata!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu